MyLife

...success truly is the result of good jugdement, good judgement is the result of exprience. and exprience is often back judgement..........

Sunday, June 05, 2005

kembali..........................

Alhamdulillah .............. syukur ke hadrat ilahi, dengan limpah kurnianya aku kembali bersama warga ihsan..............
semoga Allah memudahkan aku melaksanakan segala tugas yg diberikan oleh syrikat...

Tuesday, January 11, 2005

alhamdulillah.........habis praktikal

Alhamdulillah aku kena sambung balik belajar selepas habis praktikal ......
banyak pengalaman aku dpt semasa aku praktikal.....semoga tahun baru ni aku dpt lalui dengan tabah dan matang..............

Thursday, December 16, 2004

perpisahan...................

pada hari yang dukacita ini............ku berpisah dengan pengurus2, kawan2 ,staf2, tempat aku praktikal....memang lumrah dunia dimana ada pertemuan disitu jua ada perpisahan...........banyak yang aku belajar di tempat aku praktikal....pasal pelajaran...pasal kehidupan ....blh dikatakan semua lah.........dlm khidupan kita ni................ok lah aku dah tak ada idea lagi apa nak kata.....so jumpa lagi.....

Tuesday, December 14, 2004

aku install moodle

pada mlm ini aku berjaya install moodle...........sistem moodle ni lebih kurang dgn elearning...
...

Sunday, December 12, 2004

akhirnya aku berjaya ............

Tak disangka2 aku dapat install sistem ATutor dlm pc aku............olh kerana tak dpt egroupware....ATutor pun jadi ler.......utk aku belajar programming dan hacker.......emmmm....begitulah alkisah aku mlm ni .....yg tak disangka2 dpt juga.....

Saturday, December 11, 2004

install egroupware........

akhirnya berjaya aku install egroupware dlam pc aku...............heeeeeeeeeeee........tapi tak blh guna juga.emmmmmmmm......ada error....nasib -nasib................tapi ku cuba selesaikan ...........pasti boleh..............

Tuesday, December 07, 2004

E-groupware

kawan aku bagi tau egroupware bagus dan free utk download...................
ini webnya http://www.egroupware.org/..........